Waarom een nieuw platform?

Omdat ‘leren’ al lang niet meer op zichzelf staat en we nieuwe antwoorden moeten hebben op de vragen van nu… Omdat we weten dat iedereen zich effectiever ontwikkelt als wat je leert aansluit op de context van je werk… Omdat een leermanagementsysteem veel meer moet kunnen dan alleen ‘het managen van leren’… En omdat we niet anders willen dan dat alle systemen onderling informatie uitwisselen, om ons zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hoe ziet dat platform er dan uit?

Een geïntegreerd platform, waar alle oplossingen (technologie én content) van Noordhoff Health naadloos met elkaar samenwerken. In dat platform zijn ook allerlei andere processen en systemen te integreren, zoals het HR systeem, roostersystemen, EPDs, iProva of PE-online. Vanzelfsprekend zijn er links met Business Intelligence tools en andere managementinformatie.

Een verbindend leer-ecosysteem

Omdat we het woord ‘platform’ te beperkt vinden, noemen wij het een leer-ecosysteem. Het is de oplossing voor de toekomst, waarin alles dat te maken heeft met deskundigheid, kwaliteit en veiligheid bij elkaar komt. Naadloos kun je van de ene applicatie naar de andere – je merkt het niet, want alles staat met elkaar in verbinding.

Vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij alvast voor je verzameld in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Stel hem via de chat!

Benieuwd naar het volledige verhaal achter onze nieuwe strategie? Bekijk de video!

20+

jaar ervaring

500+

klanten

750.000+

gebruikers

Samen op reis naar een leer-ecosysteem!

Blijf op de hoogte van de Noordhoff Health roadmap tot 2020. Reis jij met ons mee? Vul hiernaast je gegevens in en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reis met ons mee!

* indicates required