Roadshow Noordhoff Health Platformstrategie

Op 27 juni organiseren we een derde Roadshow! Je bent van harte welkom! Je kunt op deze dag kennismaken met gebruikers van Edumanager/LearnLinq/PulseWeb gebruikers, productontwikkelaars en consultants. Uiteraard informeren wij je die dag uitgebreid over de nieuwe strategie met betrekking tot het leer-ecosysteem, waarover je wellicht al een aantal nieuwsbrieven hebt ontvangen. Ook hebben we binnen het programma ruimte opgenomen om met jullie in gesprek te gaan over nieuwe functionaliteiten en wensen. We hopen dat je erbij bent!

Programma
09.00 – 09.45 uur Platformstrategie Noordhoff Health 2020
09.45 – 10.45 uur Workshop Het LMS van de toekomst
11.00 – 11.30 Onze visie op werkplekleren & werkplekondersteuning in de zorg
11.30 – 12.15 uur Workshop werkplekleren binnen jouw organisatie?
12.15 tot 13.00 uur Lunch & Demo

Datum & locatie
27 juni bij Saxenburgh Groep in Hardenberg.

Workshops

Workshop Het LMS van de toekomst
Tijdens deze workshop gaan we met elkaar in gesprek over de uitwerking van een aantal belangrijke functionaliteiten binnen het nieuwe leerplatform van Noordhoff Health. Hoe ziet de ideale portfolio functionaliteit er uit? Hoe zou decentraal plannen moeten werken binnen een LMS? Hoe kan het leerplatform medewerkers nog beter ondersteunen in het leerproces? Het ontwikkelteam van Noordhoff Health presenteert wat er nu achter de schermen al is uitgewerkt.

Workshop Werkplekleren binnen jouw organisatie?
AskMe is de nieuwe innovatie van Noordhoff Health en Profportaal Zorg voor performance support, ontwikkeld met acht ziekenhuizen en al live bij een aantal ziekenhuizen en zorgorganisaties. Wij willen tijdens deze workshop onze ervaringen omtrent werkplekleren met jullie delen en hierover van gedachten wisselen: hoe kijken jullie organisaties naar dit thema en hoe kan technologie hierin ondersteunen?

Afsluiting

De ochtend sluiten we af met een gezonde lunch. Tijdens de lunch is er volop tijd om ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Vervolgens is er tijd om zelf nog eens rustig te kijken naar het nieuwe leerplatform en AskMe.
Het lijkt ons ontzettend leuk om samen met jou deze dag te doorlopen!

Kom je ook? Schrijf je dan snel in…