PE-online is vanaf nu één van de functies binnen het nieuwe leerplatform! Behaalde leerresultaten worden automatisch vanuit het leerplatform toegevoegd aan PE-online. Een functionaliteit die waardevol is voor vele organisaties in diverse branches. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. In deze post een overzicht. 

Het gemak van PE-online

Alle E-learning resultaten die behaald worden binnen het leerplatform kunnen automatisch worden toegevoegd aan het PE-online register. PE-Online beschikt bijvoorbeeld over een kwaliteitsregister specifiek voor de zorg waarin competenties en skills van de zorgprofessionals worden geregistreerd. Wanneer een zorgprofessional nieuwe accreditatiepunten behaald binnen het leerplatform komen deze automatisch in het kwaliteitsregister terecht. Naast de overzichtelijke rapportage die het leerplatform al lange tijd biedt, is nu ook het PE-online register altijd up-to-date!

Maar hoe werkt zo’n koppeling eigenlijk? Om deze real-time verbinding mogelijk te maken, worden een aantal eenvoudige stappen doorlopen. Allereerst voeg je jouw organisatiegegevens voor PE-online toe aan het leerplatform. Vervolgens voeg je selecteer je de juiste beroepsgroep en kan het toewijzen van accreditatiepunten beginnen! Makkelijk!

Vrije velden

Nog meer mogelijk met vrije velden

De mogelijkheden van de vrije velden in het leerplatform zijn nog verder uitgebreid. Gebruikers kunnen deze velden nu ook zelf invullen. Daarnaast kan de beheerder een korte toelichting toevoegen, zoals in de afbeelding zichtbaar is. Op deze manier weet de medewerker altijd welke actie er wordt vereist. Een handige functie die fouten voorkomt.

Overzicht in de bezetting van training locaties

De gebruiker kan in één oogopslag zien hoeveel personen er nog deel kunnen nemen aan een praktijksessie. Daarnaast wordt ook aangegeven of het minimumaantal deelnemers is bereikt. Dit alles wordt weergegeven met handige, interactieve iconen. Wanneer je op deze iconen klikt, volgt er direct een handig overzicht met meer informatie. Zo is de bezetting van trainingen altijd inzichtelijk en wordt plannen een stuk makkelijker.