Uitnodiging roadshow

Zoals beloofd organiseren wij in maart en april een aantal roadshows om je mee te nemen in de plannen voor het nieuwe leerplatform en leer-ecosysteem. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over de toekomstige functionaliteiten, de prioriteiten wat betreft de ontwikkeling hiervan, etc.. De roadshows zullen plaatsvinden op locatie bij klanten (verspreid over het land). Deze maand zul je de uitnodiging voor de roadshows in je inbox zien verschijnen!

Nieuwe website AskMe

Werkplekleren is een integraal onderdeel van het leerplatform van de toekomst. Als één van de belangrijke onderdelen van de familie van leeroplossingen van Noordhoff Health, heeft AskMe als eerste een nieuwe look & feelgekregen. We zijn nog bezig met de laatste aanpassingen. Jullie feedback wordt zeer gewaardeerd! Naar website AskMe

Nieuwe functionaliteiten leerplatform 

  • Extern resultaat toevoegen aan leerpad
    Met een extern resultaat kun je resultaten van trainingen die buiten jouw organisatie zijn gevolgd door jou als organisator of door de deelnemer zelf vastleggen.
  • Vervangende leeractiviteit
    Het komt voor dat medewerkers een EHBO diploma gehaald hebben en worden ingeschreven op een BHV cursus. Het is dan vaak de bedoeling dat het EHBO diploma voldoende is om het EHBO deel van de BHV af te dekken. Dat is nu mogelijk door een vervangende leeractiviteit in te stellen.