In dit platform wordt het beste van EduManager, PulseWeb en LearnLinq gecombineerd, om zo de systemen samen te brengen in één toekomstgericht en modern leerplatform. Naast het feit dat LearnLinq als fundering geldt voor de toekomst, geeft de naam ook een allesomvattend beeld van de toekomststrategie van Noordhoff Health: één leer-ecosysteem met het LMS als centraal punt, gelinkt met alle benodigde leercontent en tools.

Terugblik op de strategie

Met het leer-ecosysteem gaan we een totaaloplossing bieden voor alle zorgorganisaties in Nederland. Deze oplossing gaat verder dan wat gespecialiseerde LMS leveranciers en content aanbieders tot nu toe kunnen bieden. Vanuit onze jarenlange ervaring in de zorg en met de kennis vanuit drie leermanagementplatforms heeft Noordhoff Health nu de mogelijkheid om een leerplatform te ontwikkelen dat volledig aansluit op de driehoek kwaliteit, veiligheid en deskundigheid. Vanzelfsprekend is het platform ook optimaal te integreren in het leer-werklandschap van zorgorganisaties.

Het nieuwe leerplatform van Noordhoff Health zal een cloudstructuur hebben. Het platform van LearnLinq zal de basis bieden, en verschillende onderdelen van de bestaande oplossingen PulseWeb en Edumanager zullen worden geïntegreerd in de functionaliteiten van het nieuwe leerplatform. Zo brengen wij het beste van de drie systemen samen in een geheel nieuwe cloud infrastructuur: een platform ontwikkeld op basis van state-of-the-art technologie dat zorgt voor een optimale gebruikerservaring en dat nieuwe mogelijkheden biedt in de automatisering van (leer)processen.

Nieuwe strategie, nieuwe branding, nieuwe website

Aansluitend op de nieuwe branding en bekendmaking van LearnLinq als naam voor het leerplatform van Noordhoff Health, is ook de website van LearnLinq vernieuwd.

Naar website LearnLinq