Na de recente overname van LearnLinq, door Noordhoff Health, mogen wij de eerste gezamenlijke klant verwelkomen: Actief Zorg! Een jonge, snelgroeiende organisatie met een heldere visie op thuiszorg.

Actief Zorg is een thuiszorgorganisatie die zich kenmerkt door de volgende drie kernwaarden: Persoonlijk, Dichtbij en Samen. Hierbij staat ten alle tijden de zorgbehoefte van de cliënt centraal. Actief Zorg waarborgt kwalitei

t door een organisatie vol met betrokken, deskundige en gemotiveerde medewerkers. Een warme organisatie van en voor mensen.

Om de beste zorg te kunnen blijven leveren, neemt Actief Zorg een bibliotheek vol belangrijke VV&T trainingen af. Deze trainingen worden gevolgd in het nieuwe leerplatform van Noordhoff Health. Actief Zorg beschikt vanaf nu over een centraal kennisplein, gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en van groot nut voor iedere medewerker. Een mooie stap om verder te groeien als organisatie. Benieuwd naar hoe wij jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Laat het ons weten!